Diensten

Informatie helpt verder

Vergunningkenners slaat bruggen tussen ondernemers en overheden. Elke brug is een specifieke vorm van dienstverlening waarmee wij uw samenwerking met het openbaar bestuur tot een succes maken. Wij kennen niet alleen de weg door het woud van regels, voorwaarden en procedures, maar slaan ook een brug tussen twee werelden: de wereld van de ondernemer en de wereld van de ambtenaar. Onze adviseurs begrijpen beide werelden en spreken beide talen. Wij zijn graag uw vertaler, gids en belangenbehartiger in uw contacten met de overheid. Zodat u zich als ondernemer kunt focussen op uw eigen rol in het speelveld.

Het spel en de regels

Uw speelveld is de sector waarbinnen u onderneemt. Elk speelveld kent zijn eigen regels. Als ondernemer wilt u uw eigen spel spelen. De overheid ziet erop toe dat andere ondernemers op uw speelveld dezelfde kansen krijgen en omwonenden geen hinder van het spel ondervinden. Het openbaar bestuur dient de rechtszekerheid en rechtsgelijkheid van iedereen op en rond het speelveld. Vergelijk ambtenaren maar met scheidsrechters die de spelregels consequent en consistent moeten toepassen. En net als in de sportwereld kunt u er als speler zelf voor zorgen dat de regels u niet belemmeren, maar juist helpen. De scheidsrechter kan maar beter uw vriend zijn….

Trajecten met de overheid: begin ze goed of trek ze vlot

Begint u aan een nieuw initiatief, zoals een bedrijfsuitbreiding of innovatie van uw productieprocessen? Vergunningkenners helpt u dan om snel en adequaat in te schatten wat binnen de beleidsmatige en juridische kaders van uw speelveld uw risico’s én kansen zijn. Ook helpen wij u om het traject voor bijvoorbeeld de aanvraag van een vergunning of subsidie goed te beginnen en succesvol af te ronden.
Bent u vastgelopen in een traject met de overheid? Wij trekken dat traject dan graag vlot – meestal door een andere brug te nemen.

Zes diensten, zes bruggen

Wij bieden maar liefst zes diensten aan die u helpen in uw trajecten met de overheid. Met elke dienst slaat u een brug naar overheden die u nodig heeft om verder te komen met uw bedrijf. De volgende diensten van Vergunningkenners fungeren als Haarlemmerolie in uw contacten met het openbaar bestuur:

Wilt u meer informatie over één van deze diensten? Klik dan op de bijbehorende link.

Zorgen voor een succesvolle onderneming

Meer informatie nodig? Laat u adviseren

Vergunningkenners is graag uw partner in trajecten met de overheid. Een partner in business met gevoel voor de taal en cultuur van de overheid. Wilt u weten hoe wij uw belangen bij de gemeente, provincie of Europese Unie kunnen behartigen en welke voordelen dat op kan leveren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Een afspraak is zo gemaakt. Wij maken graag kennis met u.

Neem contact op

Leendert Seekles
Directeur
085 060 9051
LeendertSeekles@vergunningkenners.nl