Vergunningaanvragen

Een vergunning aanvragen? Ga voor de inhoud, wij doen het proces

 

De uitkomst van een vergunningsaanvraag drukt een stempel op de toekomst van uw bedrijf. Met stress en hoofdbrekens als logische gevolgen. U wilt zo snel mogelijk groen licht, terwijl de overheid voor zorgvuldigheid gaat. Vergunningkenners slaan de brug tussen snelheid en draagvlak. Dit doen wij door onze kennis van wetgeving en procedures te combineren met onze kwaliteiten als verbinder. Wij verbinden uw belangen met die van de overheid en andere betrokkenen bij uw vergunningsaanvraag. Met als doel om uw kans op een vergunning te vergroten.

Links of rechtsaf

Hoe kunt u blijven ondernemen?

Als ondernemer gaat u voor de inhoud van uw bedrijf. Of het nu om uw producten of diensten, uw vakgebied, uw bedrijfsmiddelen, uw markt of uw medewerkers gaat: elke dag zijn er tal van inhoudelijke vraagstukken die uw tijd en aandacht volledig in beslag nemen. Heeft u een vergunning nodig voor de uitbreiding of verplaatsing van uw bedrijf of voor de start van een nieuw bedrijfsonderdeel? Dan kunt u het traject van de vergunningsaanvraag er helemaal niet bij hebben. U wilt zo snel mogelijk die vergunning, maar heeft geen tijd voor al die procedures en gesprekken met de gemeente of provincie. Herkent u zich hierin? Dan is dit het juiste moment om contact op te nemen met Vergunningkenners. Wij ontzorgen u in de processen die een vergunningsaanvraag met zich meebrengt.

Wat levert de begeleiding van Vergunningkenners op?

Geef ons uw plan voor de uitbreiding, verplaatsing of doorontwikkeling van uw bedrijf en wij onderzoeken welke vergunningen u nodig heeft. Hierbij brengen wij per vergunning de bijbehorende procedure in kaart. Vervolgens verzorgen wij het volledige traject van aanvraag tot vergunning(en). Uw resultaten: minder zorgen over de vergunningsaanvraag, meer tijd voor uw bedrijf en een grotere kans op groen licht.

Wanneer is uitbesteding van een vergunningsaanvraag nodig?

Hebben uw (uitbreidings)plannen een relatief grote impact op de omgeving en heeft u geen specialisten op het gebied van planologie, bouwregelgeving, milieuwetgeving, (industriële) veiligheid en/of bestuursrecht  in huis? Dan weet u nu al zeker dat u zelf niet de tijd en kennis heeft om met succes uw vergunning(en) aan te vragen. Kies dan voor de inhoud en laat Vergunningkenners uw vergunning aanvragen.

Een voorbeeld uit de praktijk

Een productiebedrijf in het noorden van het land werd door brand gedeeltelijk in de as gelegd. De directie wilde dit deel graag op dezelfde plek herbouwen en uitbreiden. De directie had op korte termijn echter geen tijd voor de vergunningsaanvraag. Die had zo kort na de brand haar handen vol aan de herstart van het productieproces. “Gelukkig kon Vergunningkenners de vergunningsaanvraag voor ons doen. Dat deden zij snel en slagvaardig. De geplande herbouw en uitbreiding was snel geregeld. Vanaf nu laten wij Vergunningkenners al onze vergunningsaanvragen afhandelen”, aldus de algemeen directeur van het bedrijf.

Meer informatie nodig? Laat u adviseren

Vergunningkenners is graag uw partner in trajecten met de overheid. Een partner in business met gevoel voor de taal en cultuur van de overheid. Wilt u weten hoe wij uw belangen bij de gemeente, provincie of Europese Unie kunnen behartigen en welke voordelen dat op kan leveren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Een afspraak is zo gemaakt. Wij maken graag kennis met u.

Neem contact op

Leendert Seekles
Directeur
085 060 9051
LeendertSeekles@vergunningkenners.nl