Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Heeft u een onderneming en bent u iets van plan waarmee u gaat handelen in strijd met de regels van de ruimtelijke ordening? Dan is het heel belangrijk om hier een omgevingsvergunning voor aan te vragen. Met een dergelijke vergunning heeft u de toestemming om buiten de regels te treden. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn als u uw bedrijfspand uit wil breiden, of als u nieuwe activiteiten wilt gaan ontplooien. U moet dan een vergunning voor handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening aanvragen. Bij Vergunningkenners.nl kunnen wij helpen om deze vergunning in handen te krijgen.

Omgevingsvergunning handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Die omgevingsvergunning kan erg belangrijk zijn om uw werkzaamheden goed uit te kunnen blijven voeren. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over wat er allemaal komt kijken bij het aanvragen van een dergelijke vergunning. Ook vindt u hier meer informatie over ons bedrijf en hoe wij u het eenvoudig kunnen maken om een vergunning handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening aan te vragen. We zijn ons bedrijf gestart vanuit een wens om MKB-ers zo goed mogelijk te ondersteunen in hun communicatie met de overheid.

Een omgevingsvergunning handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening aanvragen

U bent altijd welkom om eens bij ons langs te komen en uw vraagstuk met ons door te nemen. We bekijken dan met u welke vergunning u precies nodig heeft en hoe wij ervoor zorgen dat u deze vergunning in huis krijgt. We kunnen u hierbij alle stappen in het proces uit handen nemen. Wilt u hier meer over weten? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Zorgen voor een succesvolle onderneming

Meer informatie nodig? Laat u adviseren

Vergunningkenners is graag uw partner in trajecten met de overheid. Een partner in business met gevoel voor de taal en cultuur van de overheid. Wilt u weten hoe wij uw belangen bij de gemeente, provincie of Europese Unie kunnen behartigen en welke voordelen dat op kan leveren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Een afspraak is zo gemaakt. Wij maken graag kennis met u.

Neem contact op

Leendert Seekles
Directeur
085 060 9051
LeendertSeekles@vergunningkenners.nl