Over ons

Bruggenbouwers en spin in het web

Mogen wij ons even aan u voorstellen? Wij zijn Leendert Seekles en Jan Brink. Na jarenlange ervaring met leidinggevende en bestuurlijke functies in de financiële sector (onder andere bij PwC en ABN AMRO) doen wij nu waarin veel van onze relaties ons zijn voorgegaan: we kiezen voor het ondernemerschap. We worden ondernemer om andere ondernemers te helpen in hun contacten met de overheid.

Vergunningkenners werd geboren toen we een belangrijke ontdekking met elkaar deelden. We hadden onafhankelijk van elkaar ontdekt dat het midden- en kleinbedrijf een structurele behoefte heeft aan professionele ondersteuning in trajecten met de overheid. Denk hierbij aan het aanvragen van een vergunning of subsidie, een bedrijfsverplaatsing, nieuwbouw na een brand of de opstart van een Publiek-Private Samenwerking (PPS). In zo’n traject komt de ondernemer er al snel achter dat de wereld, taal en cultuur van de overheid heel anders in elkaar steekt dan die van het bedrijfsleven. En dat er een professionele bruggenbouwer nodig is om beide werelden met elkaar te verbinden.

Deskundige bruggenbouwers

Wij zijn graag uw deskundige bruggenbouwers in uw contacten en trajecten met overheden. U besteedt uw kostbare tijd en energie aan uw bedrijf terwijl wij u ondertussen afschermen van de ambtelijke procedures en processen. Wat u – begrijpelijk genoeg –  ervaart als bureaucratie en administratieve rompslomp, zien wij als een uitdaging om u aan een vergunning of andere medewerking van de overheid te helpen. Want helpen zit in ons DNA. Evenals onze kennis van overheidstrajecten (zoals subsidie- en vergunningverlening), PPS-constructies en procesbegeleiding.

Netwerkorganisatie

Alleen is geen. Daarom fungeert Vergunningkenners als een netwerkorganisatie. Zie ons maar als de spin in het web. Ons web vertakt zich via talloze draden naar even zoveel deskundigen op het gebied van onder andere ruimtelijke ordening, omgevingsrecht, bestuursrecht, bouwregelgeving en milieuwetgeving. U heeft alleen het contact met Vergunningkenners nodig om de juiste deskundigheid op het juiste moment snel en efficiënt aan te boren. Want u heeft als ondernemer geen tijd te verliezen. En dat begrijpen wij als geen ander.

Fixed price

Wij doen niet aan ‘uurtje factuurtje’. U betaalt ‘fixed price’ op basis van het dienstenpakket dat u bij ons afneemt. Wij stellen die prijs vooraf vast op basis van uw specifieke vraag, situatie en behoefte. Die bepalen de dienstverlening die u nodig heeft, hoe lang die duurt en hoeveel tijd die ons en onze experts gaat kosten. U weet bij ons vooraf wat wij voor u gaan doen en tegen welke voorwaarden.
We zetten onze afspraken met u duidelijk op papier en zodra u die met uw handtekening heeft bekrachtigd, gaan we direct voor u aan de slag. Zo gaat u toch ook graag met uw eigen opdrachtgevers om? Ondernemers begrijpen ondernemers. Maar wij begrijpen óók de overheid. En daar kunt u uw voordeel mee doen.

Zorgen voor een succesvolle onderneming

Meer informatie nodig? Laat u adviseren

Vergunningkenners is graag uw partner in trajecten met de overheid. Een partner in business met gevoel voor de taal en cultuur van de overheid. Wilt u weten hoe wij uw belangen bij de gemeente, provincie of Europese Unie kunnen behartigen en welke voordelen dat op kan leveren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Een afspraak is zo gemaakt. Wij maken graag kennis met u.

Neem contact op

Leendert Seekles
Directeur
085 060 9051
LeendertSeekles@vergunningkenners.nl